Fa'aaoga Sa'o le Saw Chain

O galuega a Chainsaw e vaevaeina i ni galuega se tolu: limbing, bucking, ma le paʻu.Limbing o le aveeseina lea o lala mai se laau ua pa'u i lalo.Bucking o le tipiina o le ogalaau o le laau i lalo i le umi.Ma o le tipiina o le tipiina lea o se laau saʻo i se auala pulea ina ia paʻu i le mea na faʻamoemoeina, ma faʻamoemoe o loʻo i se nofoaga lelei!Manatua le gagana mo talanoaga e uiga i le vai malulu o le ofisa, ma o le a e faagaeetia ai au uo faigaluega: Sei vagana ua pei oe o se talavou George Washington ma lau toʻi faatuatuaina, o se laau e le mafai lava ona "tuu i lalo," ae "paʻu," e pei lava o e le tipiina fafie, ae vaevae.

Faatumu le ili i le suauu ma le suauu a o i ai le ili i luga o le eleele, ae le o luga o le siʻusiʻu e leʻi faʻavaeina o se loli.Ma ia mautinoa e le vevela le ili pe a fafie.Ioe, 'aua le ulaula a'o fa'amumu, ae aua le ulaula, vaitaimi.

Ina ia tipi, uu le au pito i luma i lou lima agavale - limamatua o lo'o afifi i lalo - ma uu le 'au pito i tua i lou lima taumatau.Sau i le tulaga - vaelua vae mo le mautu - ma toso i tua le filifili filifili e tatala ai.Ona oomi lea o le tootoo.E sili ona tipi le ili pe a o'o atoa le afi.

Fai au tipi ese mai le pito o le pa.O le tipiina i le pito i luga o le pito e mafai ona mafua ai le kickback, lea e ono lamatia ma e ono afaina ai le filifili.Afai e fa'aoga, na'o le toso i tua e tatala.

Ose fa'ata'ita'iga lelei le tipi i le puimanava - aua ne'i sili atu le maualuga o tauau.

Aloese mai le tipi latalata i le eleele e mafai ona eli ai le lau ma kiki i tua.

Taumafai e tipi mai le itu o le ili - aua lava neʻi faʻafefe i luga o le galuega.O se kickback i lenei tulaga e mafai ona sili ona matautia.

E mafai ona e tipi i lalo ma le pito i lalo o le pa - e taʻua o le tipiina ma se taga faʻatoʻaga faʻapipiʻi talu ai e toso ese e le filifili le ili mai ia te oe - poʻo luga ma le pito i luga o le pa - e taʻua o le tipiina i se filifili tulei, talu ai o le filifili. tulei le ili ia te oe.


Taimi meli: Me-26-2022